sâmbătă, 30 aprilie 2011

Impresii despre curs

Cursul INTEL Teach a fost o provocare, un îndemn că se poate şi mai bine în învăţământul românesc, cu resursele actuale. A fost riguros organizat, desfăşurat într-o manieră atrăgătoare, cu secvenţe din filme, prezentări PPT care au constituit punctul de plecare în discuţiile noastre.
Deşi aplic de mult metoda proiectului, lucrul în echipă, fişe individualizate în funcţie de potenţialul elevilor (având în clasă copii cu CES), folosesc de foarte mulţi ani calculatorul la clasă, totuşi acest curs mi-a deschis noi orizonturi, mi-a consolidat informaţiile şi m-a învăţat cum să creez un blog şi să-l utilizez cât mai eficient, să combin cele mai bune practici pedagogice pentru o mai bună prestaţie didactică folosind tehnologiile moderne.
Elevii au fost foarte entuziasmaţi după prima activitate, au participat mult mai activ în cadrul orei şi şi-au manifestat intenţia de a forma un grup de acţiune eco. Reacţia lor a fost feedback-ul necesar pentru a derula mult mai multe proiecte şi la toate disciplinele.
Îi mulţumesc d-nei formator pentru maniera interesantă şi atractivă a acestui curs, pentru faptul că ne-a oferit posibilitatea de a preda-învăţa-evalua INTELigent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu